tisdag 31 mars 2009

upsidedowndog

Känn på den snabba uppdateringen! Stil Robin och Blondin Bella släng er i tegel väggen!  

Den här helgen började vi i Eskilstuna. Där lunkades det på i vanlig takt. I fredags hängde George med morbror Jimmy medan matte jobbade, sen kom Husse hem från Stockholm då blev det fredags pizza i soffan! Det gillade vi. I lördags jobbade både matte och husse så då blev de Agent Ante som fick äran att ta hand om våran prins! Till saken hör att George peakade sin fis karriär denna kväll. Det STANK i Antes stackars lägenhet! Men kanske är det Georges sätt att tala om för Andreas att han feeeet  missnöjd med Antes agent prestationer. Fortfarande NOLL gigg.

På söndagen var det upp i ottan och mot Stockholm. Husse skulle gå en fotoutbildning på eftermiddagen så vi passade på att kika förbu på vintage mässan innan det. Matte hittade en riktigt fin first hand rock "typ" från 60-talet och husse fick en räkmacka, så alla vart glada.

Efter foto skolan åkte vi hem till Berge och Thea i Hässelby och åt Pizza (igen) och kollade på ointelligent men underhållande television. George somnade på rygg i soffan. Och för er som inte sett en bulldog ligga upp och ner i en soffa, skrolla ner. Detta fenomen har vidare uppmärksammats av sidan upsidedowndogs.. jag rekomenderar ett besök!

http://upsidedowndogs.com/breeds/english-bulldog-picture/

På måndagen vart det söder häng och sen några timmars snarkande hemma hos Farmor och Farfar i gamla stan innan det bar iväg hem till E-town.

Fullt upp i Georges liv med andra ord. 

Ajusste, George har skaffat en Gästbok nu, så lämna gärna ett avtryck!












2 kommentarer:

  1. Hej George!
    Du var min en stilig liten påg minsann. Jättefina bilder också. Hoppas att ni har lika skönt vårväder som vi här nere i skåneland.
    MVH /
    Helga & frallorna i söder

    SvaraRadera
  2. Haha..Vilka roliga uppochner-doggar på länken.

    SvaraRadera